Skip to content

Huk-Tti

Increase font size  Decrease font size  Default font size 
You are here:    Home

Login Form


Lost Password?
No account yet? Register

Statistieken

Visitors: 2264924
Fortior Propter Certamen
Tuesday, 07 February 2012

Huk-Tti Boxing Blijdorp

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Een mooie nieuwe vlag die we je niet willen onthouden. Zie hier het logo van "Huk-Tti Boxing Blijdorp" gemaakt door Tommy Kleyn, met daarop de spreuk "Fortior Propter Certamen": Sterker door strijd!

Last Updated ( Tuesday, 07 February 2012 )
 
Echte kampioenen Team NL Hyungs
Tuesday, 06 September 2011

In de vechtsportwereld wordt vaak gezegd dat je pas een echte kampioen genoemd kan worden als je je titel hebt verdedigd. En een feit is dat dit vooral in Amerika wordt gezegd. Mooi omdat juist in Orlando(Amerika) onze jongens van 'Team Hyungs Nederland' hun titel met succes hebben verdedigd. Twee jaar geleden bestond Team NL uit David Cheung, Michael Tjin a Lin en Friso Noë, ze versloegen de favorieten Amerikanen met een geweldige Hyung. Alleen zou het dit jaar in Orlando niet zo makkelijk gaan. Dit jaar wist iedereen wie Team NL was en wat ze konden. Het team was op een positie veranderd. Kyosa Friso Noë werd vervangen door Kyosa José Fachado. Kyosa José Fachado is ook een jongen van Huk-Tti en is een bekend gezicht op de wedstrijden waar hij veel succes heeft. Waar 2 jaar geleden iedereen stond te wachten op wat de Amerikanen zouden laten zien was het dit jaar anders. Grote vraag in de zaal was: waar komt Team NL dit jaar mee? Andere landen hadden hun niveau verhoogd maar het werd een strijd tussen Team USA en Team NL. Team USA liet een mooie Hyung zien met hoge scores maar Team NL blies iedereen van zijn stoel met weer een geweldige hyung. Zij hadden hun titel met succes verdedigd en lieten geen twijfel over. Hoe je het ook bekijkt Team Hyungs Nederland waren de echte kampioenen.

Daarom zetten wij deze Kyosa's in het zonnetje en hebben we ze wat vragen gesteld.

Last Updated ( Sunday, 15 January 2012 )
Read more...
 
Geen les op 5 december
Wednesday, 30 November 2011
Let op! Aankomende maandag (5 december) is Huk-Tti Moo Duk Kwan Center gesloten in verband met Sinterklaasviering. Er zullen dus geen lessen zijn deze dag.
Last Updated ( Wednesday, 30 November 2011 )
 
Hap Ki Do Examens
Wednesday, 30 November 2011
Hap Ki Do Examen Kyosa Paul
Hap Ki Do examen

Onlangs waren er Hap Ki Do examens bij Huk-Tti Moo Duk Kwan Center. Er waren flink wat ogen gericht op de kandidaten, de examencommissie bestond namelijk uit Grootmeester Th.P.Salm, Sabum R. Salm en Kyosa nims John, Paul en Mike. De kandidaten lieten een prima examen zien en waren na wat kritische noten van de examencommissie uiteindelijk allemaal geslaagd.

Aan het eind van deze zware dag hadden de Kyosa nims John en Paul nog een mooie verrassing voor de Kwan Jang Nim. Zij hadden alle Hap Ki Do examenmaterie verzameld en samengevoegd in twee boekwerken. Deze twee bundels werden overhandigd aan de grootmeester die dit gebaar ontzettend waardeerde en bedankte de Kyosa’s voor al het werk wat ze hierin gestoken hadden. Hierbij nogmaals ontzettend bedankt Paul en John!

Foto’s van het examen zijn onder deze link te vinden.

Last Updated ( Wednesday, 30 November 2011 )
 
Examens
Monday, 07 November 2011

Afgelopen dagen hebben een aantal mensen van Huk-Tti Moo Duk Kwan Center examen gedaan. Zowel bij de kup-, rode band- en zwarte band examens is bijna iedereen geslaagd. Proficiat!

Foto's van de kup-examens bij de jeugd in Rotterdam zijn hier te vinden.

Jeugd Kup examens Zoetermeer

Kup examens Jeugd Zoetermeer

Last Updated ( Monday, 07 November 2011 )
 
Videoverslag WK Orlando dag 2 Hyungs
Wednesday, 02 November 2011

Een compilatiefilmpje van de 1e wedstrijddag op het WK in Orlando, waarin de hyungs en wapenhyungs aan bod kwamen.

 

Last Updated ( Monday, 07 November 2011 )
Read more...
 
Videoverslag WK Orlando dag 1 bijeenkomst
Wednesday, 02 November 2011

De dag voor het WK officieël begon in Orlando kwamen leden van de verschillende europese landen bijeen. Zij werden toegesproken door verschillende meester om hun klaar te stomen voor wat er komen ging. Mooi om te zien dat iedereen hetzelfde gevoel had dat wij met elkaar als een groep de EMTF zouden gaan vertegenwoordigen.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 49 - 60 of 237