Skip to content

Huk-Tti

Increase font size  Decrease font size  Default font size 
You are here:    Home arrow Aanmelden
Aanmelden
Aanmelden
Filter     Order     Display # 
Date Item Title
Thursday, 16 November 2006 Aanmelden
 
<< Start < Prev 1 Next > End >>
Results 1 - 1 of 1
  • Tang Soo Do  ( 14 items )
    Tang Soo Do (koreaans karate). De kunst van hand en voetvechten. Een kei harde en doeltreffende zelfverdedigingsmethode. Men leert het lichaam als een uitermate effectief afweermiddel en wapen te gebruiken in nagenoeg elk mogelijke situatie, indien nodig. Maar niet alleen dat, u zult tevens verbaasd zijn over uw verbeterde lichamelijke conditie, zoals uithoudingsvermogen, souplesse en rust.
  • Hap Ki Do  ( 14 items )
    Hap Ki Do, de methode van de geconcentreerde kracht. Een gespecialiseerde en ingenieuze manier van bevrijdings en onder controle brengende handelingen om uzelf veilig te stellen. Vooral gericht op handelingen waarbij men wordt vast gepakt. Men lert opgewassen te zijn tegen vervelende situaties. Het ontwikkelt bescherming tegen ongewapende en gewapende aanvallers.             
  • Boksen  ( 7 items )
    Boksen, noble art of self defence. Een vorm van vuistvechten, behorend tot de zelfverdedigingsporten. Een vorm die tot voor kort geleden hoofdzakelijk alleen voor mannen toegangkelijk was. Doch gebleken is dat de dames zich ook aangetrokken voelen tot deze vorm en terecht! De intensieve en conditioneel pittige trainingen zijn zowel gericht zelfverdediging als op creatief bezig zijn. Een goede uitlatklep met betrekkeing tot dagelijkse spanningen en/of te weinig actieve beweging.